Vitra Coffee Table

Prachtig design van ontwerper Noguchi; dit is de Coffee Table van Vitra.
€ 2.590,00
Vanaf € 2.590,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Coffee Table
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Coffee Table

De Coffeetable van Vitra is een combinatie van beeldhouwkunst en design. De zware glasplaat leunt op twee, op elkaar steunende, houten elementen. Voor het onderstel kunt u kiezen uit esdoorn, walnotenhout en essen zwart.

Afmeting: L128 x B93 x H40 cm

Artikelnummer276427
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Isamu Noguchi

Isamu Noguchi

Isamu Noguchi was een van de belangrijkste en meest geprezen beeldhouwers van de twintigste eeuw. Naast beeldhouwwerken maakte hij ook meubels. Zijn werk kan het best omschreven worden als subtiel en tegelijk gedurfd. Door veel nieuwe culturen te ontdekken, deed Noguchi veel inspiratie op die hij later toepaste in zijn kunstwerken.

^