CS Rugs Sauvage vloerkleed

De Carpet Sign Sauvage is een prachtig vloerkleed vervaardigd uit 100% wol

  • Tapijt met een luxe uitstraling
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Ruime keuze in poolhoogtes
  • Wordt voor u op maat gemaakt

€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de CS Rugs Sauvage vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
CS Rugs Sauvage vloerkleed

Het Carpet Sign Sauvage vloerkleed is een absolute bestseller. Het karpet is gemaakt van 100% wol waardoor het heerlijk comfortabel en levendig is. Het vloerkleed is ook beschikbaar met een prachtig subtiel kleurverloop, genaamd Sauvage Dégradé. Hierbij gaan felle kleuren over in vale kleuren. Door de ruime keuze in poolhoogtes biedt het kleed vele mogelijkheden in verschillende woonsituaties. Zo kunt u kiezen voor een heerlijk warm langpolig karpet of voor een strak project tapijt; de mogelijkheden zijn oneindig!

Het vloerkleed Sauvage zelf samenstellen

Het vloerkleed is verkrijgbaar in een basis kleur of met een kleurverloop. U kunt kiezen uit diverse kleuren, verschillende vormen (rond, vierkant, langwerpig etc.), diverse diktes en het tapijt kan voor u op maat gemaakt worden. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte vloerkleed samen te stellen.

Artikelnummer291298
CS rugs

CS rugs

Sinds 1979 is CS rugs specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes. De productie van de karpetten vindt plaats in Asten, waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art tuftrobots. Door het gebruikt van de robots zijn de mogelijkheden oneindig.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^