Leolux Patio vloerkleed

Haal een kleurige aanwisnt in huis voor je interieur met het Leolux Patio vloerkleed.

  • Leverbaar in verschillende afmetingen.
  • Het vloerkleed heeft een organisch en eigentijds design.
  • Het vloerkleed voegt een stukje energie toe aan je woonruimte.

€ 0,00
Vanaf € 1.895,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Kies je uitvoering arrow
Leolux Patio vloerkleed 240x340cm
€ 2.695,00
Leolux Patio vloerkleed 200x300cm
€ 1.895,00
Leolux Patio vloerkleed 300x400cm
€ 3.295,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Patio vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Het Patio vloerkleed is doordrenkt met de onderscheidende designfilosofie van Leolux, waarbij vorm en functie naadloos samenkomen. Met zorgvuldig gekozen materialen en een oog voor detail heeft Leolux een vloerkleed gecreëerd dat niet alleen visuele aantrekkingskracht heeft, maar ook een zachte aanraking biedt voor degenen die erover lopen. De textuur van het kleed is als een streling voor de zintuigen, waardoor het een uitnodigende en comfortabele ruimte creëert in elk interieur.

Het design van het Patio vloerkleed is geïnspireerd door de natuurlijke elementen, wat resulteert in een organische en toch eigentijdse uitstraling. De zorgvuldig samengestelde kleurenpaletten weerspiegelen de harmonie van de natuur, variërend van kalme, aardse tinten tot levendige, levendige kleuren die een vleugje energie aan elke ruimte toevoegen.

In essentie belichaamt het Leolux Patio vloerkleed de kernwaarden van Leolux: innovatie, schoonheid en comfort. Het is niet alleen een decoratief element, maar een essentieel onderdeel van een ruimte dat zowel visueel genot als tastbaar comfort biedt. Met het Patio vloerkleed haal je niet alleen een stukje design in huis, maar ook een stukje luxe en verfijning dat je interieur naar nieuwe hoogten zal tillen.

Afmetingen:

H200cm X B300cm

H240cm X B340cm

H300cm X B400cm

Artikelnummer339276
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^