Vitra Metal Wall Relief muurdecoratie

De Vitra Metal Wall Reliefs zijn speelse muurdecoraties!

  • In verschillende vormen verkrijgbaar
  • Ontworpen door Alexander Girard
  • Bijzondere en herkenbare ontwerpen

€ 199,00
Vanaf € 199,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Metal Wall Relief muurdecoratie
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Alexander Girard

De Vitra Metal Wall Reliefs bestaat uit een serie muurdecoraties met een speels ontwerp. De ontwerpen zijn ontstaan omdat Alexander Girard speelse elementen aan zijn interieurprojecten wou toevoegen.

Sun en Heart zijn ontworpen voor het restaurant The Compound en voor in zijn eigen woning. Het ontwerp van de Sun maakt iedereen vrolijk, omdat het een lachend zonnetje is. De warme messing kleur geeft een luxe sfeer en is een echte blikvanger.

Snake is ontworpen voor zijn tentoonstelling van volkskunst op 'Hemisfair' in 1968 in San Antonio, Texas. De slang verscheen als decoratief element op de gevel en catalogus van het paviljoen 'Magic of a People'.

Dove is een teken voor vrede. Deze verscheen in 1965 voor het eerst en werd vervolgens op vele manieren gebruikt, bijvoorbeeld als logo voor bekende merken.

Ontdek de verschillende Metal Wall Reliefs en kies jouw favoriet!

Artikelnummer325229
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Alexander Girard

Alexander Girard

Alexander Girard is een Amerikaanse designer en architect die vooral bekend staat om zijn textielontwerpen. In 1952 werd Girard aangenomen als hoofd van de textielafdeling bij Herman Miller, waar hij samenwerkte met Charles en Ray Eames en George Nelson. Hij ontwierp meer dan 300 textieldesigns met gewaagde kleuren en patronen.

^