Vitra O-tidy Tray

De Vitra O-Tidy helpt je mee opruimen!

  • Een leuke toevoeging aan ieder interieur
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Combinatie van een schaal en pennenbakje

€ 39,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra O-tidy Tray
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Michel Charlot

De Vitra O-Tidy Tray is een prachtige organizer voor op het bureau, of op andere plekken zoals in de keuken of woonkamer. Doordat de O-Tidy een combinatie is van een schaal en een pennenbak, ontstaat er een handige combinatie die ideaal is voor opbergen van klein materiaal. De O-Tidy kan gebruikt worden om jouw kleine spulletjes een plek te geven, zoals pennen, sierraden en sleutels. Ruim je (werk)plek op een leuke manier op!

Afmetingen:
Ø22 x 8 cm

Artikelnummer325188
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^