Vitra S-Tidy

De Vitra S-Tidy is een speelse opberger!

  • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
  • Ideaal voor op kantoor
  • Biedt ruimte voor kleine spulletjes

€ 39,00
Vanaf € 39,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra S-Tidy
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra S-Tidy

Designer: Michel Charlot

De Vitra S-Tidy is een opberger met een speels ontwerp. Het slangvormige ontwerp staat bijzonder in vele interieurs en is een goede toevoeging aan iedere ruimte! De S-Tidy is bijvoorbeeld zeer handig voor op kantoor, omdat hij ook genoeg ruimte biedt om een tablet in te zetten. Ook zitten er aan de uiteinden van de opberger twee kleine vakjes, die ideaal zijn voor het opbergen van pennen.

Artikelnummer325189
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^