Woonideeën Weekend bij Berden Heerlen

  Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022.

  Woonideeën Weekend


  Kom inspiratie opdoen en leer van de woonexperts. Van Feng Shui tot het maken van een moodboard, van kunstadvies tot designdates. Schrijf je in voor het maken van een moodboard met Theo-Bert Pot of een inspirerende Feng Shui workshop. Verder zijn kun je met je interieurvraagstukken terecht bij onze interieuradviseur en je kunstsmaak beter leren kennen door je aan te melden voor een kunstadvies van Ptah. Natuurlijk maken we er een gezellig en inspirerend weekend van met leuke extra's, een lekker hapje en een zinnenprikkelende wijnproeverij onder het genot van livemuziek.


  Workshop moodboard makenInspirerende workshop - moodboard maken
  Er zijn beide dagen workshops te volgen: een workshop moodboard maken en een workshop Feng Shui je huis. Tijdens de workshop moodboard maken, leer je je eigen ideeën en stijl verder te ontwikkelen. Deze workshop wordt bovendien gegeven door de bekende interieur blogger Theo-Bert Pot. Deelname aan deze workshop is geheel kosteloos en het mooiste moodboard wint een waardebon van 500,- waarmee je meteen écht aan de slag kunt met je interieur!

  ► Meld je hier aan voor de workshop Moodboard maken.


  Feng Shui je huisInspirerende workshop - Feng Shui je huis
  Berden neemt je mee in de wereld van Feng Shui. Feng Shui legt de relatie tussen je woonmomgeving en jezelf. Een verbetering in je huis betekent automatisch een verbetering in jezelf! 

  Verder is Feng Shui gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Verder zullen negatieve veranderd kunnen worden in positieve. 

  ► Meld je hier aan voor de workshop Feng Shui in je huis.


  DesigndatesDesigndaten met onze interieuradviseurs
  Wil je van je huis nog meer een thuis maken? Je weet wat je leuk vindt, welke stijl bij je past en welke kleuren je in je interieur wilt, maar het is toch moeilijk om de goede keuzes te maken. Kom dan daten met onze interieuradviseurs! Tijdens deze designdate ga je 20 minuten met onze interieuradviseur samenzitten en leg je je vraagstukken aan onze adviseur voor. Daarna wordt er een vervolgdate gepland waar jullie samen de diepte in gaan.

  ► Je kunt je hier opgeven voor een designdate


  Gespecialiseerde partners 
  Onze partner in kunst, Ptah, geeft je kunstadvies en laat een uitgebreide, gevarieerde collectie kunstwerken zien. 

  ► Meld je hier aan voor een persoonlijk kunstadvies.

  Aanmelden persoonlijk kunstadvies

  Ten slotte kun je je smaakpapillen nog verwennen door een heerlijke Wijnproeverij met live muziek.

  Kortom, het bruist dit weekend bij Berden Wonen van de woonideeën en inspiratie. Je bent van harte welkom!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn