Woonideeën Weekend bij Berden Heerlen

  Zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019.  Het hele weekend staat bol van de wooninspiratie. In de winkel vind je diverse stijlhoekjes om ideeën op te doen en overal is advies in te winnen van diverse experts. Schrijf je in voor het maken van een moodboard met Theo-Bert Pot of ga voor een groen workshop.Verder zijn er de hele dag specialisten van diverse merken en partners aanwezig die graag al je vragen beantwoorden. Natuurlijk maken we er een gezellig en inspirerend weekend van met leuke extra's, een lekker hapje en een zinnenprikkelende wijnproeverij verzorgd door Van Asch Wijn.

  Inspirerende workshops 
  Er zijn beide dagen twee workshops te volgen: een workshop moodboard maken en een workshop groendecoratie. Tijdens de workshop moodbord maken, leer je je eigen ideeën en stijl verder te ontwikkelen. Deze workshop wordt bovendien gegeven door de bekende interieur blogger Theo-Bert Pot. Deelname aan deze workshop is geheel kosteloos en het mooiste moodboard wint een waardebon van 500,- waarmee je meteen écht aan de slag kunt met je interieur!

  Meld je hier aan voor de workshop Moodboard maken.

  Tijdens de workshop groendecoratie ga je samen met de specialisten van bloemisterij Joko een mooi stukje groen voor in je interieur maken. Je kunt kiezen tussen 2 stukken om te maken die je helemaal naar je eigen stijl en op je eigen interieur kunt afstemmen. De workshop duurt ongeveer een uur en zal ook twee keer per dag worden gegeven. Deelname aan deze workshop kost 19,- per persoon. 

   Meld je hier aan voor de workshop Groendecoratie.

  Speeddaten met onze interieuradviseurs
  Wil je van je huis nog meer een thuis maken? Je weet wat je leuk vindt, welke stijl bij je past en welke kleuren je in je interieur wilt, maar het is toch moeilijk om de goede keuzes te maken. Kom dan speeddaten met onze interieuradviseurs! Tijdens deze speeddate maken ze samen met jou in een uurtje een interieurplan waar je verder mee aan de slag kunt. 

  ► Je kunt je hier opgeven voor een speeddate.

  Specialisten van verschillende design merken
  Naast dat onze interieuradviseurs gewoon aanwezig zijn, zullen ArcoLeoluxBert Plantagie en Label op zaterdag vertegenwoordigd worden door hun eigen specialisten. Zij zullen bij hun eigen studio staan waar je de nieuwste meubelen kunt bewonderen die dit jaar op de beurzen in Keulen en Milaan zijn gepresenteerd. Daarnaast kunnen zij als geen ander al je vragen beantwoorden over de meubelen van hun eigen merk. Daarnaast zal Theo-Bert Pot een stijlhoekje ingerichten met meubels van Artifort

  Gespecialiseerde partners 
  Er zijn dit weekend gespecialiseerde partners aanwezig die al je vragen beantwoorden. Gordijnenwinkelaanhuis.nl is een gespecialiseerde partner die weet hoe je je interieur afmaakt met de juiste gordijnen. Naast gordijnen zijn er natuurlijk nog meer opties voor raamdecoratie. Verder zullen er specialisten van Bloemen Parket aanwezig zijn die je alle ins en outs kunnen vertellen over parket, laminaat en pvc-vloeren. Bovendien vind je in onze showroom een mooie PVC-vloer die gelegd is door deze specialisten! 

  Voor informatie over verf, behang, laminaat en gordijnen kun je terecht bij onze specialistische partner, de Verfzaak. Daarnaast is Van der Veer - Stijlvolle wanden aanwezig. Ze creëren met stijlvolle wanden karakter aan je ruimte en geven advies in structuur, materiaal, kleur en inspiratie op maat. Er zal ook een specialist aanwezig zijn die antwoord geeft op al je vragen op het gebied van decoratieve wanden.

  Onze partners in kunst, Ptah, geven je kunstadvies en hebben een uitgebreide, gevarieerde collectie kunstwerken meegenomen. Deze kunstwerken zijn niet alleen te bewonderen, maar ook te koop. Verder zal de Heerlense portretkunstenares Monique Wolting aanwezig zijn en brengt ze verschillende werken mee. 

  ► Meld je hier alvast aan voor een persoonlijk kunstadvies.
  Het is handig om foto's of tekeningen van je interieur mee te nemen!

  Op beide dagen zal er een Street-art artiesten buiten stoere werken gaan maken. Op zaterdag zal de graffiti artiest, Bart Bosmans om 12.00 uur beginnen en op zondag is Philipp Kömen vanaf 13.00 uur te zien. 

  Kortom, het bruist dit weekend bij Berden Wonen van de woonideeën en inspiratie. Je bent van harte welkom!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn