Woonideeën Weekend bij Berden Venlo

  Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022.


  Kom inspiratie opdoen en leer van de woonexperts. Van het maken van een moodboard tot kunstadvies en designdates. Schrijf je in voor het maken van een moodboard met de bekende interieurblogger Theo-Bert Pot. Verder kun je met je interieurvraagstukken terecht bij onze interieuradviseur en kun je je kunstsmaak beter leren kennen door je aan te melden voor een kunstadvies van Ptah. Natuurlijk maken we er een gezellig en inspirerend weekend van met leuke extra's, een lekker hapje en een zinnenprikkelende wijnproeverij onder het genot van livemuziek.


  Inspirerende workshop - moodboard maken

  Tijdens de workshop moodbord maken, leer je je eigen ideeën en stijl verder te ontwikkelen. Deze workshop wordt bovendien gegeven door de bekende interieur blogger Theo-Bert Pot. Deelname aan deze workshop is geheel kosteloos en het mooiste moodboard wint een waardebon van €500,- waarmee je meteen écht aan de slag kunt met je interieur! 

  ► Meld je hier aan voor de workshop Moodboard maken.


  Gespecialiseerde partners 

  Onze partners in kunst, Ptah, geven je kunstadvies en hebben een uitgebreide, gevarieerde collectie kunstwerken meegenomen. Deze kunstwerken zijn niet alleen te bewonderen, maar ook te koop. Breng een bezoek aan de stand van Ptah en laat je adviseren over de nieuwste trends en kijk samen welke mogelijkheid het beste bij jou en je interieur past.

  ► Meld je hier aan voor een persoonlijk kunstadvies. 


  Designdaten met onze interieuradviseurs
  Wil je van je huis nog meer een thuis maken? Je weet wat je leuk vindt, welke stijl bij je past en welke kleuren je in je interieur wilt, maar het is toch moeilijk om de goede keuzes te maken. Kom dan daten met onze interieuradviseurs! Tijdens deze designdate ga je 20 minuten met onze interieuradviseur samenzitten en leg je je vraagstukken aan onze adviseur voor. Daarna wordt er een vervolgdate gepland waar jullie samen de diepte in gaan.

  ► Je kunt je hier opgeven voor een designdate


  Kortom, het bruist dit weekend bij Berden Wonen van de woonideeën en inspiratie.

  Je bent van harte welkom!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn