Woonideeën Weekend bij Berden Venlo

  Zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019.


  Het hele weekend staat bol van de wooninspiratie. In de winkel vind je diverse stijlhoekjes om ideeën op te doen en overal is advies in te winnen van diverse experts. Schrijf je in voor het maken van een moodboard met Theo-Bert Pot of ga voor een groen workshop. Verder zijn er de hele dag specialisten van diverse merken en partners aanwezig die graag al je vragen beantwoorden. Natuurlijk maken we er een gezellig en inspirerend weekend van met leuke extra's, een lekker hapje en een zinnenprikkelende wijnproeverij verzorgd door +Wine.

  Inspirerende workshops 
  Er zijn beide dagen twee workshops te volgen: een workshop moodboard maken en een workshop groendecoratie. Tijdens de workshop moodbord maken, leer je je eigen ideeën en stijl verder te ontwikkelen. Deze workshop wordt bovendien gegeven door de bekende interieur blogger Theo-Bert Pot. Deelname aan deze workshop is geheel kosteloos en het mooiste moodboard wint een waardebon van 500,- waarmee je meteen écht aan de slag kunt met je interieur! 

  ► Meld je hier aan voor de workshop Moodboard maken.

  Tijdens de workshop groendecoratie ga je samen met Debbie Kleinendorst, bloembinder van Nizza Bloembinders, een mooi stukje groen voor in je interieur maken. Een mosbol met plant en decoratie, die je naar je eigen stijl en op je eigen interieur kunt afstemmen. Rondom de workshop is het mogelijk om vragen te stellen over het onderhoud van planten, keuze voor beplanting in je interieur enzovoorts. De workshop duurt ongeveer een uur en zal ook twee keer per dag worden gegeven. Deelname aan deze workshop kost 19,- per persoon. 

   Meld je hier aan voor de workshop Groendecoratie.

  Speeddaten met onze interieuradviseurs
  Wil je van je huis nog meer een thuis maken? Je weet wat je leuk vindt, welke stijl bij je past en welke kleuren je in je interieur wilt, maar het is toch moeilijk om de goede keuzes te maken. Kom dan speeddaten met onze interieuradviseurs! Tijdens deze speeddate maken ze samen met jou in een uurtje een interieurplan waar je verder mee aan de slag kunt. 

  ► Je kunt je hier opgeven voor een speeddate

  Specialisten van verschillende design merken
  Naast dat onze interieuradviseurs gewoon aanwezig zijn, zullen Leolux, Bert Plantagie en Label op zaterdag vertegenwoordigd worden door hun eigen specialisten. Zij zullen bij hun eigen studio staan waar je de nieuwste meubelen kunt bewonderen die dit jaar op de beurzen in Keulen en Milaan zijn gepresenteerd. Daarnaast kunnen zij als geen ander al je vragen beantwoorden over de meubelen van hun eigen merk. Daarnaast zal Theo-Bert Pot een stijlhoekje ingerichten met meubels van Artifort

  Gespecialiseerde partners 
  Er zijn dit weekend gespecialiseerde partners aanwezig die al je vragen beantwoorden. Bij Vaessen Wonen kun je terecht voor advies over raambekleding en ze zijn vakspecialist in vloeren. Deze gespecialiseerde partner weet als geen ander dat je je interieur afmaakt met de juiste gordijnen en vloeren. Verder zullen er specialisten van Carpet Sign aanwezig zijn die je alle ins en outs kunnen vertellen over vloerkleden, gepersonaliseerd op maat, vorm en kleur

  Voor informatie over verf, behang, laminaat en gordijnen kun je dit weekend terecht bij onze specialistische partner, de Verfzaak. Het werk van Van der Veer - Stijlvolle wanden is te zien in de vorm van een inspiratietafel met onder andere materialen en stalen van decoratief stucwerk

  Onze partners in kunst, Ptah, geven je kunstadvies en hebben een uitgebreide, gevarieerde collectie kunstwerken meegenomen. Deze kunstwerken zijn niet alleen te bewonderen, maar ook te koop. Breng een bezoek aan de stands van deze partners en laat je adviseren over de nieuwste trends en kijk samen welke mogelijkheid het beste bij jou en je interieur past.  

  ► Meld je hier alvast aan voor een persoonlijk kunstadvies. 
  Het is handig om foto's of tekeningen van je interieur mee te nemen. 

  Op beide dagen zullen er street-art artiesten buiten stoere werken gaan maken. Op zaterdag zal Geert Looyen om 12.00 uur beginnen en op zondag is Werner Zwakhalen te zien vanaf 13.00 uur.

  Kortom, het bruist dit weekend bij Berden Wonen van de woonideeën en inspiratie. Je bent van harte welkom!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn