Gelderland 10030 Hebe bank

De bank die past in iedere woonkamer

  • Duurzame productie met focus op herbruikbaarheid en recycling
  • Gebruik van natuurlijke veren vermindert milieubelasting
  • Geproduceerd in Nederland
€ 5.540,00
Vanaf € 5.540,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gelderland 10030 Hebe bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Gelderland 10030 Hebe bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Hebe bank van Gelderland is ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, met een innovatief ontwerp dat traditionele elementen vervangt door een aluminium chassis. Door gebruik te maken van natuurlijke veren en het minimaliseren van lijmprocessen, wordt de milieubelasting verminderd. De bank bouwt voort op duurzame tradities zoals het gebruik van beukenhout en vervangbare hoezen.

Mogelijk in 2,5-zits bank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank en 4-zitsbank

Artikelnummer341618
Gelderland

Gelderland

Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis, ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse designers. De Gelderland meubels kenmerken zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen. De principes waar Gelderland voor staat zijn duurzaamheid en zitcomfort.

^