Pode Marv bank

Tijdloos en chique - de Marv bank van Pode!

  • Ontworpen door Roderick Vos
  • Elegant en modern design
  • Verkrijgbaar in diverse formaten
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 2.950,00
Vanaf € 2.950,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Marv bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pode Marv bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Roderick Vos

Marv is een elegante en tijdloze bank, waarin rechte en golvende lijnen samenkomen tot een kubistische, maar toch organische vorm. De visie van Ontwerper Roderick Vos was dan ook om een bank te ontwerpen vanuit een blok. Het resultaat is deze prachtige bank die een eyecatcher is in iedere woonkamer.

Een bank met een geweldig zitcomfort. De rug en armen lopen schuin naar buiten. De decoratieve bies benadrukt deze prachtige organische lijnen. Onder de prachtige bekleding is er veel aandacht gegeven aan de ondersteuning en stevigheid van het schuim.

Marv is verkrijgbaar als 2,5-, 3-, 3,5 en 4-zitsbank en is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten. Het onderstel is uitvoerbaar als slede of poten, met een lak of epoxy uitwerking. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden en stel Marv naar wens samen!

Artikelnummer327148
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^