Gelderland 7950 Allure bank

Ontdek de elegante Allure bank, een ontwerp van Jan Des Bouvrie

  • Massief beukenhouten romp met nosagvering
  • Kies uit een 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, hoekbank of bijpassende poef
  • Verkrijgbaar in diverse stoffen

€ 2.630,00
Vanaf € 2.630,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gelderland 7950 Allure bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Gelderland 7950 Allure bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Gelderland Allure, een werk van Jan Des Bouvrie ter ere van meer dan 50 jaar succesvolle samenwerking met Gelderland. De doorgestikte zitting en afgeronde leuningen accentueren het tijdloze design van deze jubileumbank. Met een massief beukenhouten romp en nosagvering in zitting en rug biedt de Allure niet alleen ultiem comfort, maar behoudt ook zijn strakke uitstraling. Kies tussen glanzend aluminium of zwart structuur voor de poten, en bepaal zelf de hoogte. Personaliseer met diverse stoffen en kleuren, of creëer een hoekopstelling met een bijpassende poef. De afneembare hoes maakt reiniging eenvoudig en biedt de mogelijkheid om het uiterlijk aan te passen met nieuwe hoezen. De vanaf-prijs is gebaseerd op een 2,5-zitsbank (209 cm breed) in stof.

Afmetingen:

B209 X D86 X H74 cm / ZH43 cm / ZD58 cm

Artikelnummer341105
Gelderland

Gelderland

Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis, ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse designers. De Gelderland meubels kenmerken zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen. De principes waar Gelderland voor staat zijn duurzaamheid en zitcomfort.

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie was een Nederlandse interieurontwerper. Hij was eigenaar van het interieurinstituut het Arsenaal. Meer dan 50 jaar heeft hij gewerkt voor het meubelmerk Gelderland. Jan des Bouvrie zei altijd: '‘Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn, je moet je er lekker in voelen".

^