Leolux Enna hoekbank

Geniet van ultieme luxe met de Enna hoekbank van Leolux!

  • Prachtige modulaire bank
  • Verkrijgbaar in diverse formaten
  • Keuze uit vele kleuren en materialen

€ 0,00
Vanaf € 6.810,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Enna hoekbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een modern en modulair ontwerp: De Enna hoekbank van Leolux is een ontwerp van Hanne Willmann. Bekend om haar eerlijke design, werd ze in 2015 uitgeroepen tot Design Talent of the Year.

Het geheim van de Leolux Enna bank zit hem in de prachtige eenvoud van het ontwerp. Enna is verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en materialen. Standaard wordt de Enna bank geleverd met armkussens, waardoor het een zachte uitstraling krijgt. Ook verkrijgbaar als fauteuil, chaise longue of 2, 3 en 4-zitsbank.

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer333631
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^