Leolux Horatio bank

De Horatio van Leolux is een innovatieve bank met een technisch hoogstandje!

  • Draaibare rugsteun, mooi afgewerkt met verfijnde aluminium zichtdelen
  • Verander je bank in een chaise longue
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 5.725,00
Vanaf € 5.725,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Horatio bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een bank met lage rugleuningen is vaak ontzettend mooi, maar niet zo comfortabel. Daar heeft de designer Frommherz iets op bedacht: een draaibare rugsteun. Het karakteristieke element voor de Leolux Horatio bank. Dankzij deze draaibare hoofdsteunen verandert u uw bank eenvoudig in een chaise longue, heerlijk relaxen! Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer278384
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Cuno Frommherz

Cuno Frommherz

Cuno Frommherz heeft de opleiding tot meubelmaker gevolgd. Als het gaat om meubeldesign is hij autodidact. Hij werkt voor verschillende meubelproducenten. Bij zijn meubelontwerpen draait het om eenvoud, waarbij de meerwaarde van een product niet mag ontbreken. Zijn ontwerpen zijn origineel en vernieuwend.

^