Montèl Marvel bank

De Marvel Banktopper van Montèl voegt warmte toe aan uw interieur!

  • Stijlvolle moderne bank
  • Modulair bankensysteem
  • Standaard uitgevoerd in stof Suez Turtle

€ 2.199,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Marvel bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Marvel bank van Montèl is een van de nieuwste banken van het merk. Deze bank heeft een tijdloos design en een geweldig zitcomfort.

Deze bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen en modules. De Marvel is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten. Stel uw perfecte Marvel bank naar wens samen!

Uitvoering:
302 x 78 x 226 cm
Bekleding: Stof Suez 07 Turtle
Onderstel: Zwart/Metaal

Artikelnummer326276
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^