Montèl Modena bank

De Modena bank van Montèl heeft een strak design en een geweldig comfort!

  • Modulaire bank met verstelbare hoofdsteunen en armleuningen
  • Verkrijgbaar als 2,5- of 3-zitsbank en in diverse losse modules
  • In vele stofsoorten uitvoerbaar

€ 1.999,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Modena bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Modena bank van Montèl heeft een strakke vormgeving met een elegant randje. Dit comfortabele bankstel komt met verstelbare hoofdsteunen en armleuningen. Het uitgebreide bankensysteem bestaat uit diverse elementen, waarmee een prachtige hoekopstelling gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om uit een 2,5-zitsbank of 3-zitsbank te kiezen. De opties van Modena zijn oneindig. De bank is uitvoerbaar in diverse prachtige stoffen.

Uitvoering:
Bekleding: Stof Florence Grey
Onderstel: Zwart/Metaal

Artikelnummer326272
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^