Montèl Mouro bank

De comfortabele en stijlvolle Montèl Mouro bank

  • Designbank met een moderne vormgeving
  • Standaard uitgevoerd in stof Shout Sun
  • Stel uw perfecte bank samen!

€ 2.999,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Mouro bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montèl Mouro bank

Montèl | Inruildagen

De Montèl Inruildagen zijn van start gegaan! Dat betekent dat je tot wel €500,- korting kan krijgen op een nieuwe bank!*

Klik hier voor de actievoorwaarden

Mouro is een comfortabele bank met een modern design. De bank is voorzien van prachtige details zoals het slanke onderstel en de afgewerkte biezen. Mouro is verkrijgbaar in diverse afmetingen en composities. Hij is niet alleen als 2-, 3- en 4-zitsbank verkrijgbaar, maar ook als verschillende losse modules en opstellingen. Maak de bank helemaal af met uw favoriete stof of leder.

Uitvoering:
301 x 77 x 236 cm
Bekleding: Stof Shout BB 133 Sun
Onderstel: Metaal/Zwart

Artikelnummer 326508
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^