Montèl Traffic hoekbank groen

Bekijk hier de Traffic bank van Montèl!

  • Riante hoekbank met prachtige details
  • Modern design met een chique touch
  • Standaard uitgevoerd in Stof Leaf Forrest

€ 2.599,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Traffic hoekbank groen
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Traffic bank van Montèl heeft een uniek design. Het luchtige onderstel geeft de indruk alsof de bank zweeft. De gecapitoneerde kussens voegen toe aan de elegante uitsraling van de Traffic.

Deze modulaire bank komt in verschillende afmetingen. De bank is leverbaar als 2-, 2,5-, of 3-zitsbank en het is ook mogelijk om met diverse modules een prachtige opstelling te maken. Stel de Traffic bank naar wens samen.

Uitvoering:
355 x 82 x 226, Longchair 103 x 116 en Hoek met eiland 98 x 1266 cm
Bekleding: Actiestof Leaf in 162 Forrest
Onderstel: Zwart/Metaal

Artikelnummer326278
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^