Montèl Tuscan bank

De bijzondere Tuscan Banktopper van Montèl!

  • Leun heerlijk naar achter op de uitklapbare zitelementen
  • Modern design van Montèl
  • Standaard uitgevoerd in stof Chronotex Cinnamon
  • Stel uw perfecte Tuscan samen!

€ 2.299,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Tuscan bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Op de Tuscan bank komt u heerlijk tot rust. met een druk op de knop gaat de rugleuning naar achter en klapt de voetleuning uit voor een ideale relaxhouding. Ontspan na een lange dag op de bank zoals nooit tevoren.

Tuscan is verkrijgbaar in diverse formaten en opstellingen. Zo is het niet alleen mogelijk de bank als 2-zitsbank of 3-zitsbank te leveren, maar ook in diverse losse modules. Zo kan de ideale hoekbank gecreëerd worden. Maak de bank helemaal af in uw favoriete bekleding in stof of leder.

Uitvoering:
200 x 88 x 210 cm
Bekleding: Stof Chronotex 3094 cinnamon
Onderstel: Zwart/metaal

Artikelnummer326641
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^