Leolux Enna bank

Geniet van ultieme luxe met de Enna bank van Leolux!

  • Prachtige modulaire bank
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Keuze uit vele kleuren en materialen

€ 3.785,00
Vanaf € 3.785,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Enna bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Enna bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een modern en modulair ontwerp: De Enna bank van Leolux is een ontwerp van Hanne Willmann. Bekend om haar eerlijke design, werd ze in 2015 uitgeroepen tot Design Talent of the Year.

Het geheim van de Leolux Enna bank zit hem in de prachtige eenvoud van het ontwerp. Enna is verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en materialen. Standaard wordt de Enna bank geleverd met armkussens, waardoor het een zachte uitstraling krijgt. Onder de Leolux Enna bank vallen de 2, 3 en 4-zitsbank en de loveseat. Ook verkrijgbaar als fauteuil, chaise longue of hoekbank.

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer333604
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^