Montèl Gamma relaxfauteuil

De comfortabele Gamma relaxfauteuil van Montèl!

  • Moderne designfauteuil
  • Standaard uitvoerbaar in stof Chronotex cinnamon
  • Naar wens samen te stellen in diverse stoffen en lederen bekleding

€ 1.799,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Gamma relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Gamma relaxfauteuil heeft een moderne uitstraling. De brede rugleuning voegt toe aan de uitstraling en het zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar in small, medium en large. Zo kan het comfort aan jouw behoeften worden aangepast. Als extra optie is het ook mogelijk om de fauteuil electrisch verstelbaar te leveren. Ook is het mogelijk om te kiezen uit diverse stof- en ledersoorten om de stoel helemaal naar uw wens te maken. Stel uw ideale Gamma relaxfauteuil samen!

Uitvoering:
71 x 155 x 79 cm
Bekleding: Stof Chronotex 3094 cinnamon
Onderstel: RVS/metaal

Artikelnummer326638
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^