Montèl Gamma relaxfauteuil

De comfortabele Gamma relaxfauteuil van Montèl!

  • Moderne designfauteuil
  • Standaard uitvoerbaar in stof Chronotex cinnamon
  • Naar wens samen te stellen in diverse stoffen en lederen bekleding

€ 1.849,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Gamma relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montèl Gamma relaxfauteuil

Montèl | Spring Deals

Bij Montèl scoor je tijdens de Spring Deals altijd een Montèl met korting. Van woensdag 3 april t/m zondag 28 april 2024 profiteer je van deze actie. Bekijk de verschillende staffels bij de actievoorwaarden.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Gamma relaxfauteuil heeft een moderne uitstraling. De brede rugleuning voegt toe aan de uitstraling en het zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar in small, medium en large. Zo kan het comfort aan jouw behoeften worden aangepast. Als extra optie is het ook mogelijk om de fauteuil electrisch verstelbaar te leveren. Ook is het mogelijk om te kiezen uit diverse stof- en ledersoorten om de stoel helemaal naar uw wens te maken. Stel uw ideale Gamma relaxfauteuil samen!

Uitvoering:
71 x 155 x 79 cm
Bekleding: Stof Chronotex 3094 cinnamon
Onderstel: RVS/metaal

Artikelnummer326638
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^