Montèl Riley relaxfauteuil

De prachtige Riley fauteuil van Montèl!

  • Comfortabele relaxstoel
  • Modern design
  • Standaard uitgevoerd in leder Steel
  • Ook naar wens samen te stellen

€ 3.699,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Riley relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Riley relaxfauteuil heeft een heerlijk zitcomfort. Deze moderne fauteuil van Montèl is volledig naar wens samen te stellen. Zo kan het comfort en de bekleding geheel naar wens gekozen worden. De stoel is verkrijgbaar in vier verschillende maten met twee verschillende soorten verstel-motoren. Ook is het mogelijk om een extra nekkussen bij te leveren. Maak de stoel helemaal af in uw favoriete stof- of ledersoort.

Uitvoering:
2M
Bekleding: Leder 7 Steel
Onderstel: Grijs/hout

Artikelnummer326718
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^