Montèl Victor relaxfauteuil

Leun achterover op Victor relaxfauteuil van Montèl!

  • Prachtige relaxstoel met een geweldig comfort
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten
  • Standaard uitgevoerd in Leder Nubuck Blue

€ 1.349,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Victor relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montèl Victor relaxfauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Heerlijk ontspannen met de Victor Relaxfauteuil van Montèl. Leun achterover en geniet van het geweldige zitcomfort.

Deze stoel is verkrijgbaar in diverse stof- en lederopties. Ook zijn er extra opties mogelijk zoals een sta-op functie. Stel uw perfecte Victor samen!

Uitvoering:
Bekleding: Leder Nubuck 7032 Blue
Onderstel: Elegent base Zwart/Metaal

Artikelnummer326269
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^