Meer afbeeldingen

Joli Wire tafel

Over Joli Wire tafel

De Joli Wire is een prachtige eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eetafel met een opvallend onderstel
  • Verkrijgbaar met een rond of rond tafeblad
  • Combineer de tafel met de bijpassende stoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 2.580,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


Joli Wire tafel

Designer Mathis de Ferm

De Joli Wire tafel is geniaal in zijn eenvoud. De Wire serie kenmerkt zich door fijne inox-draden die de meubels een luchtige uitstraling geven. De poten lopen vanaf een centraal punt naar buiten en zijn een echte blikvanger. De tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Combineer de Wire tafel met de bijpassende stoel voor een mooi geheel. De Joli Wire serie bestaat naast een eetafel, ook uit een salontafel.

De tafel Wire zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar met een ovaal of rond tafelblad en in verschillende afmetingen. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of verschillende keramische varianten. Het inox onderstel is leverbaar in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Wire tafel samen te stellen!

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Eigenschappen

Artikelnaam Joli Wire tafel
Artikelnummer 297921
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+