Thonet B 117 nachtkastje

De Thonet B 117 ontworpen door in-house designers voor Thonet!

  • Opbergruimte door middel van ruime lade
  • Frame gemaakt van een stalen pijp
  • Vormgeving gemaakt uit goud en zilverdraadwerk

€ 1.736,00
Vanaf € 1.736,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet B 117 nachtkastje
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Thonet B 117 nachtkastje

De Thonet B 117 is een formeel onderdeel van het interieur. Deze lage tafel past goed naast je bed of fauteuil. Het nachtkastje is ontworpen met de mogelijkheid om over de rand bekleding te kunnen trekken. Hiermee bespaar je ruimte overdag. de B 117 is een echte klassieker, ontworpen door Thonet in 1934 en behoort al vele jaren tot de collectie. De collectie bestaat uit ontwerpen van architecten zoals Breuer, Mies van der Rohe en Stam.

Afmetingen B 50cm X D 49cm X H 68cm

Artikelnummer331991
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^