Kristalia Elephant bureaustoel

De populaire Elephant; nu ook als bureaustoel!

  • Bureaustoel met het iconische design van de Elephant stoel
  • Prachtige design bureaustoel
  • Zitting is uitvoerbaar in diverse kleuren polypropyleen, stof of leder
  • 5-potig onderstel met wielen
€ 790,00
Vanaf € 790,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Elephant bureaustoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Elephant bureaustoel

De populaire Kristalia Elephant is nu ook leverbaar als bureaustoel! De zitting heeft hetzelfde iconische design als de andere stoelen uit de serie, alleen komt deze met een 5-potig onderstel met wielen. Zo kunt u in stijl plaatsnemen aan uw bureau. De zitting is uitvoerbaar in verschillende kleuren polypropyleen en kan eventueel met een kussen geleverd worden. Ook is het mogelijk om de gehele zitting te laten bekleden in stof of leder.

Artikelnummer324696
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

^