Fritz Hansen N01 stoel

De Fritz Hansen N01 stoel is voorzien van ronde vormen en een heerlijk zacht zitcomfort

  • Houten eetkamerstoel met een tijdloos design
  • Prachtig om vanuit iedere hoek te bekijken
  • Vakmanschap en dat ziet u terug in de kwaliteit
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 789,00
Vanaf € 789,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen N01 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Fritz Hansen N01 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Fritz Hansen N01 is een moderne houten eetkamerstoel. De N01 zit niet alleen heerlijk comfortabel, maar is ook prachtig om vanuit iedere hoek te bekijken. Daarnaast is de eetkamerstoel stapelbaar. De NO1 stoel is een eerbetoon aan vakmanschap. Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit.

De stoel N01 zelf samenstellen
De stoel is verkrijgbaar in een mix van massief hout en fineer in natuurlijk eiken, zwart gekleurd eiken en beuken. Optioneel verkrijgbaar met zitkussen. Deze is uit te voeren in drie verschillende stofkleuren en één leersoort. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Fritz Hnasen N01 eetkamerstoel stoel samen te stellen!

Artikelnummer298772
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

^