HAY 13Eighty eetkamerstoel

De Hay 13Eighty eetkamerstoel kenmerkt zich door een breed scala aan gaatjes in de zitschaal

  • Stoel met een unieke, speelse vormgeving
  • De gaatjes creëren een prachtig spel van licht en schaduw
  • Verkrijgbaar met of zonder armleuningen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 275,00
Kies je uitvoering arrow
HAY 13Eighty eetkamerstoel zwart
€ 275,00
HAY 13Eighty eetkamerstoel zacht blauw
€ 275,00
HAY 13Eighty eetkamerstoel wit
€ 275,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY 13Eighty eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Scholten & Baijings, 2018

De Hay 13Eighty eetkamerstoel is ontworpen door het Nederlandse designduo Scholten & Baijings. Zij vernoemde de stoel naar het aantal kleine gaatjes in de polypropyleen zitschaal. Deze kleine openingen creëren een karakteristiek beeld, waarbij een spel van licht en schaduw bijdragen aan het benadrukken van de stoel. De variaties in afmetingen van de gaten geven een gevoel van beweging. Daarnaast hebben de gaatjes een functionele functie, ze laten regenwater doorlopen wanneer de stoelen buitenshuis worden gebruikt.

De stoel 13Eight zelf samenstellen
De eetkamerstoel is verkrijgbaar met of zonder armleuningen. Daarnaast heeft u de keuze uit vier kleuren. De stoel is optioneel leverbaar met een weersbestendige coating zodat de stoel ook geschikt is voor buitenshuis. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Hay 13Eighty stoel samen te stellen!

Afmetingen (breedte x hoogte x diepte)
Zonder armleuningen: 53 x 82 x 53 cm
Met armleuningen: 57 x 82 x 53 cm

Artikelnummer338397
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^