Kristalia Joko stoel

De Joko stoel: eenvoudig in zijn design

  • Volledig bekleed in stof of leder
  • Zacht zitcomfort
  • Met of zonder armleuningen verkrijgbaar

€ 937,00
Vanaf € 937,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Joko stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Joko stoel

Ontwerper: Bartoli Design

De Joko stoel heeft een zacht en minimalistisch uiterlijk. De stoel is geheel gestoffeerd in stof of leder met daaronder een steivg metalen frame dat voor optimale ondersteuning zorgt. De laag polyurethaanschuim tussen het frame en de bekleding zorgt voor een heerlijk zitcomfort.

De Joko is leverbaar als stoel met of zonder armleuningen. Ook is het mogelijk om de Joko als barkruk samen te stellen.

Artikelnummer324777
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

Bartoli Design

Bartoli Design

Bartoli Design, een team bestaande uit Anna en Paolo Bartoli, ontwerpt voor bekende merken in de meubelsector. De studio combineert diepgaande kennis van industriële technologiëlen en processen, evenals ambachtelijke technieken. De resultaten zijn best verkopende, duurzame producten en bekroonde ontwerpen.

^