Thonet S 533 stoel

De Thonet S533 is een prachtige sledestoel!

  • Minimalistisch design
  • Comfortabel
  • Verkrijgbaar met of zonder armleuningen

€ 1.216,00
Vanaf € 1.216,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet S 533 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Thonet S 533 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Ontwerper: Mies van der Rohe (1927)

De Thonet S533 stoel is een echte klassieker, want deze stoel is namelijk één van de eerste sledestoelen. De stoel is een ode aan de buizen-constructie die door Mart Stam uitgevonden werd. De S533 is opvallend minimalistisch. De buizen-constructie zorgt voor een bijzonder lijnenspel en geeft de stoel een licht uiterlijk.

De S533 stoel is verkrijgbaar in ratan of kernleder, met of zonder armleuningen. De versie met armleuningen geeft de stoel een bijzondere toevoeging, omdat de armleuning het onderstel als het ware omhelsd.

Artikelnummer323803
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^