Vitra MedaSlim stoel

De Vitra MedaSlim stoel garandeert urenlang hoogwaardig zitcomfort!

€ 612,00
Vanaf € 612,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra MedaSlim stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra MedaSlim stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Vitra MedaSlim is een stevige, universele stoel. De stoel is elegant en gestroomlijnd, waardoor u lang kunt zitten en deze dus zeer geschikt is in bijvoorbeeld wachtruimten en openbare lobby's. De rugleuning van deze Vitra stoel is flexibel en is samen met de voorpoten uit één stuk gegoten. Deze stoel past zich aan uw lichaamsbewegingenaan. De Vitra MedaSlim is bekleed met een prachtig netweefsel dat het zitcomfort van de stoel verhoogt! De MedaSlim van Vitra is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): Met armleuningen: 52,2 x 57,5 x 87 cm Zonder armleuningen: 62,2 x 57,5 x 87 cm
Artikelnummer276005
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Alberto Meda

Alberto Meda

De Italiaanse designer Alberto Meda begon zijn carrière bij Marelli waarna hij in 1973 in dienst trad als technisch directeur bij Kartell. Een aantal jaar later besloot Meda om verder te gaan als freelance ontwerper voor onder andere Vitra. Zijn ontwerpen hebben sterk bijgedragen aan het succes van de Office Collection van Vitra.

^