Leolux BRAM bijzettafel

Maak gebruik van de multifunctionaliteit van de Leolux BRAM.

  • Geschikt als bijzettafel.
  • Ook geschikt als kruk.
  • De bijzettafel is gemaakt van duurzame materialen.

€ 1.495,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux BRAM bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux BRAM bijzettafel

Het opvallende kenmerk van de BRAM bijzettafel is de perfecte balans tussen vorm en functie. Het slanke en minimalistische silhouet creëert een visueel aantrekkelijke aanwezigheid, terwijl de doordachte indeling ervoor zorgt dat de tafel ook daadwerkelijk een praktische rol speelt in het dagelijkse leven.

De hoogwaardige materialen en vakmanschap waar Leolux om bekend staat, zijn duidelijk te zien in elk detail van de BRAM bijzettafel. Of het nu gaat om het gebruik van premium houtsoorten, verfijnde metalen accenten of zorgvuldig geselecteerde afwerkingsdetails, deze tafel straalt kwaliteit en duurzaamheid uit.

De BRAM bijzettafel past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek, en kan dienen als een functionele aanvulling naast een bank of stoel, of zelfs als een stijlvol decoratief element op zichzelf.

Afmetingen:

B47 X D14 X H15cm

Artikelnummer339281
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^