Leolux Klaar bijzettafel

de Klaar bijzettafel is een ambachtelijk en unieke bijzettafel welke prachtig staat in het interieur.

  • Ambachtelijk met de mond geblazen
  • Ieder exemplaar heeft een excentriek kleurverloop
  • Mogelijk in drie vaste kleurenschema's

€ 0,00
Vanaf € 1.495,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Klaar bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De woonkamertafel Klaar van Leolux is een van de meest unieke bijzettafels. Door de samenwerking tussen Leolux, Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum is deze ludieke bijzettafel ontstaan.Doordat iedere tafel met de mond word geblazen krijgt ieder exemplaar een eigen verloop van kleuren in zijn soort.

Het is wel mogelijk om een keuze te maken tussen de vaste kleurenschema’s: Nougat, Lapis en Mottle. Deze ambachtelijk gemaakte bijzettafel is een ware eyecatcher in het interieur.

Artikelnummer324665
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^