Arco Dew tafel

Een eettafel met een interessante vormgeving: de Dew van Arco

  • Houten tafel met prachtige rondingen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten
  • Echt vakmanschap van Arco

€ 5.603,00
Vanaf € 5.603,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Dew tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Dew tafel

De organische eettafel Dew van Arco is een ontwerp van Sabine Marcelis. Het ontwerp bestaat uit bijzondere en zachte vormen. Ontwerper Sabine wilt met dit design ervoor zorgen dat mensen een ultieme ervaring krijgen, zowel visueel en tastbaar. De tafel nodigt uit tot interactie, mensen willen de warmte van het hout voelen.

De vorm van Dew is een ware blikvanger in ieder interieur. De tafel is even praktisch als mooi, gekenmerkt door het ware vakmanschap van Arco. De tafel is uitvoerbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten.

Afmetingen in cm (lengte x breedte x hoogte):

  • 220 x 105 x 75
  • 270 x 115 x 75
  • 330 x 125 x 75

Artikelnummer332963
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^