MDF Italia Axy tafel

De MDF Italia Axy tafel past door zijn vele uitvoeringen en afmetingen in iedere eethoek, kantoor of buiten op het terras!

€ 4.002,00
Vanaf € 4.002,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Axy tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Axy tafel

Designer Claudio Bellini

De Axy is een nieuwe, lichte en dynamische tafel van MDF Italia. De tafel heeft twee aluminium bruggen als poten. Op deze bruggen ligt een mooi, dun houten blad. Dit blad is uit te voeren in verschillende materialen, waardoor de Axy tafel niet alleen als eetkamertafel zeer geschikt is, maar ook voor gebruik buitenshuis!

Claudio Bellini heeft de Axy als vaste en uitschuifbare tafel uitgevoerd. De vaste tafel is verkrijgbaar als Axy en als Axy Comfort; de uitschuifbare als Axy Extension en Axy comfort Extension.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer285478
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Claudio Bellini

Claudio Bellini

Claudio Bellini is een Italiaanse architect en meubelontwerper. Zijn ontwerpstudio, gevestigd in Milaan, is gespecialise in product-, meubel- en interieurwerp. Hij heeft al diverse prijzen mogen ontvangen voor zijn ontwerpen, zoals de Red Dot Design Award. Hij werkt samen met verschillende designmerken.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^