Montèl Eight eetkamertafel

De Eight eetkamertafel van Montèl is een prachtige aanvulling op jouw interieur!

  • Strak en modern design
  • Gemaakt van keramiek en metaal
  • Gemakkelijk te onderhouden

€ 1.499,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Eight eetkamertafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Eight eetkamertafel van Montèl is een prachtige en eigentijdse toevoeging aan jouw interieur. Met zijn strakke en moderne design straalt deze tafel stijl en klasse uit. Gemaakt van keramiek en stevig metaal, biedt de Eight eetkamertafel niet alleen esthetische uitstraling, maar ook een langdurige kwaliteit.

De afmetingen van de tafel bieden voldoende ruimte om gezellig te dinren met familie en vrienden. Daarnaast is de tafel gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij zijn prachtige uitstraling behoudt. Montèl staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, wat te zien is in de zorgvuldige afwerking van de Eight eetkamertafel.

De getoonde kleur is ''Bianco Assulato'' met afmetingen 200x75x90 cm.

Voor meer informatie over de Eight eetkamertafel of andere producten van Montèl, neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer339180
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^