Montèl Enzo eetkamertafel

Met de Enzo eetkamertafel van Montèl haal je tijdloze elegantie in huis!

  • Verfijnd design
  • Uitschuifbaar voor meer ruimte
  • Gemaakt van keramiek en metaal

€ 1.999,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Enzo eetkamertafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Enzo eetkamertafel van Montèl is een prachtig meubelstuk dat tijdloze elegantie toevoegt aan elke eetkamer. Met een verfijnd design straalt deze tafel stijl en klasse uit, waardoor het een echte blikvanger is in het interieur.

Wat de Enzo eetkamertafel zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de tafel uit te schuiven voor meer ruimte. Hierdoor is de tafel zeer flexibel en geschikt voor zowel een intiem diner of een gezellige grote bijeenkomst met familie en vrienden.

Gemaakt van hoogwaardig keramiek en metaal, staat de Enzo tafel garant voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Voor meer informatie over de Enzo eetkamertafel van Montèl, neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer339181
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^