Willisau Palo tafel

De Palo tafel van Willisau is een tijdloos design en nog steeds enorm actueel!

  • Verkrijgbaar in diverse materialen
  • Voorzien van makkelijk uitstreksysteem
  • Robuuste tafel geschikt voor diverse gelegenheden
  • Informeer naar de mogelijkheden en onze prijs!

€ 2.988,00
Vanaf € 2.988,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Willisau Palo tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Willisau Palo tafel

Als krabpaal voor de kat mag ze niet dienen, maar voor de rest kan Palo tafel van Willisau veel hebben. De tafel is uiterst robuust in materiaal en kent diverse uitvoeringen. Hierdoor is de Palo erg gezinsvriendelijk, van baby's tot tieners. Bovendien is het een tijdloos design, zo blijft het model actueel en schuiven inmiddels ook de kleinkinderen aan.

De Willisau Palo tafel

Met grote voorliefde vormt Palo het centrum van het gezin waarvoor zij stijl en functie verenigt. Deze tafel is verstelbaar in grootte en kan worden aangepast aan elk moment: de verborgen klapbare inlegbladen zijn uiterst eenvoudig te bedienen. Het geraffineerde uittreksysteem is overigens de specialiteit van Willisau, daarin zijn zij innovatief!

Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat de Palo te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet!

Artikelnummer318229
Willisau

Willisau

Willisau is al sinds 1928 een wereldwijd gewaardeerde tafel- en stoelfabrikanten. Met het kwaliteitslabel "Made in Switzerland" garandeert het bedrijf de grootst mogelijke kwaliteit en ambachtelijke finesse voor ieder product. Ieder product wordt speciaal en individueel geproduceerd volgens de wensen van de klant.

^