Leolux Toveri salontafel

Vele mogelijkheden met de Toveri salontafel van Leolux

  • Zachte en ronde vormen
  • Tafelblad in meerdere materialen verkrijgbaar
  • Perfect om speels te combineren
  • 'Zwevend' tafelblad

€ 695,00
Vanaf € 695,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Toveri salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Toveri salontafel van Leolux is een salontafel welke uiterst geschikt is om te combineren met andere salontafels uit de Leolux collectie of met andere meubels. Het tafelblad van de Toveri heeft ronde hoeken wat zorgt voor een mooie uitstraling. Onder de poten van het tafelblad is een plaat te vinden waar de tafel op leunt. Door de symmetrie in het boven en onderblad lijkt het alsof het de schaduw is van het bovenblad.

De salontafel is te verkrijgen in verschillende maten en meerdere materialen. Door deze verschillende maten en afwerkingen zijn de tafels perfect met elkaar te combineren in het interieur.

Artikelnummer324719
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^