Kristalia Maki outdoor tafel

De schitterende en moderne Kristalia Maki outdoor tafel!

  • Prachtige moderne tuintafel
  • In verschillende formaten verkrijgbaar
  • Uitvoerbaar als uitschuifbare variant
  • UV- en weerbestendig
€ 3.096,00
Vanaf € 3.096,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Maki outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Maki outdoor tafel

Designer: Bartoli Design

Na de Sushi en de Nori tafel komt de Maki! De Maki is geinspireerd op deze populaire bestsellers. De Maki heeft een eenvoudige vormgeving en een minimalistische uitstraling. Het tafelblad is uitvoerbaar in Fenix-NTM of Dekton, die een prachtig contrast geven met het aluminium onderstel. Deze materialen zijn UV- en weerbestendig.

Net als de andere Kristalia tafels die ontworpen zijn door Bartoli Design is de Maki ook als uitschuifbare variant en in verschillende maten leverbaar.

Artikelnummer324675
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

Bartoli Design

Bartoli Design

Bartoli Design, een team bestaande uit Anna en Paolo Bartoli, ontwerpt voor bekende merken in de meubelsector. De studio combineert diepgaande kennis van industriële technologiëlen en processen, evenals ambachtelijke technieken. De resultaten zijn best verkopende, duurzame producten en bekroonde ontwerpen.

^