HAY Colour Carpets

Het HAY Colour vloerkleed heeft een uniek patroon met kleurverlopen!

  • Het vloerkleed is gemaakt van 100% wol
  • Extra stevigheid en kwaliteit door de 100% van katoen gemaakte rug
  • Geschikt voor verschillende woonruimtes

€ 1.360,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Colour Carpets
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
HAY Colour Carpets

Het Hay Colour vloerkleed heeft een uniek patroon met kleurverlopen waardoor er een kleurrijke sfeer ontstaat in de woonruimte. Het getufte vloerkleed van HAY is gemaakt van 100% wol uit Nieuw Zeeland en de kleurpatronen zijn gemaakt met de traditionele tufttechniek. Om extra stevigheid en hoge kwaliteit te garanderen is de rug gemaakt van 100% katoen.

Afmetingen

L X B 170 cm X 240 cm

Artikelnummer332441
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^