HAY Moiré Kelim Vloerkleed

Het HAY Moiré Kelim vloerkleed is van oosterse oorsprong!

 • Het vloerkleed is gemaakt van verschillende combinaties gekleurde wol
 • Heeft een Moiré patroon
 • Een van de oudste vormen van tapijtkunst genaamd Kelim is toegepast
 • € 352,00
  Vanaf € 352,00

  De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

  Levertijd op aanvraag

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

  Offerte aanvragen
  Vraag je offerte aan voor de HAY Moiré Kelim Vloerkleed
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
  HAY Moiré Kelim Vloerkleed

  Het Hay Moiré Kelim vloerkleed is gemaakt van verschillende combinaties gekleurde wol en is met de hand geweven en is afkomstig uit India. Het vloerkleed heeft een Moiré patroon, een Moiré patroon ontstaat wanneer meerdere soorten patronen op elkaar geprojecteerd zijn en de patronen gelijksoortig zijn. Een voorbeeld hiervan is wanneer twee dunne stoffen over elkaar heen gelegd worden. Kelim is een van de oudste vormen van tapijtkunst. Een Kelim vloerkleed is een tapijt zonder pool met ingewikkelde of geometrische patronen, meestal afkomstig van oosterse oorsprong.

  Afmetingen

  B X L 140 cm X 200 cm

  B X L 170 cm X 240 cm

  B X L 200 cm X 300 cm

  B X L 300 cm X 400 cm

  Artikelnummer332477
  HAY

  HAY

  HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

  ^