HAY Shaggy vloerkleed

Het Shaggy vloerkleed van HAY brengt extra sfeer in huis!

  • Het vloerkleed is gemaakt van pure wol
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Leverbaar in verschillende maten

€ 559,00
Vanaf € 559,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Shaggy vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Shaggy vloerkleed van HAY is een vloerkleed dat met de hand geweven in pure wol. De wol is super zacht onder de voeten en het vloerkleed heeft ook nog eens een extra luxe en lange pool voor extra sfeer. Het vloerkleed is geschikt voor verschillende woonruimtes zoals de slaap of woonkamer maar is ook bruikbaar als speelkleed voor de kinderen.

Afmetingen

B X L 140 cm X 200 cm

B X L 170 cm X 240 cm

Artikelnummer332418
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^