QLOCKTWO EARTH 45 klok

De Biegert & Funk Qlocktwo klok is een moderne klok die de tijd weergeeft in woorden

  • Elektronische klok met een uniek design
  • Een echte blikvanger in jouw interieur
  • Kun je geheel naar wens samenstellen
  • Inclusief transparante houder om de klok op een tafel te plaatsen

€ 1.585,00
Vanaf € 1.585,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

QLOCKTWO EARTH 45 klok is te bestellen in veelvoud van 1
Kies je uitvoering arrow
QLOCKTWO EARTH 45 klok black pepper
€ 1.585,00
QLOCKTWO EARTH 45 klok green velvet
€ 1.920,00
QLOCKTWO EARTH 45 klok red velvet
€ 1.920,00
QLOCKTWO EARTH 45 klok stainless steel
€ 1.730,00
QLOCKTWO EARTH 45 klok gold
€ 3.640,00
QLOCKTWO EARTH 45 klok rust
€ 2.685,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de QLOCKTWO EARTH 45 klok
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
QLOCKTWO EARTH 45 klok

De Biegert & Funk Qlocktwo is een moderne, elektronische klok die de tijd aangeeft in woorden. De weergave van de tijd verandert elke 5 minuten. De lichtpuntjes in de hoeken van de klok geven de tussenliggende minuten weer.

Kortom, de Biegert & Funk Qlocktwo is een unieke klok die niet voor niets al vele prijzen en awards heeft gewonnen.

De klok wordt standaard geleverd met al het benodigde montagemateriaal om de klok aan de wand te hangen. Wil je de klok liever op een tafel plaatsen? Dat kan, dankzij de meegeleverde transparante houders.

De front is vast gezet met magneten en afneembaar. Hierdoor kun je eenvoudig het frontje wisselen voor een andere kleur. Zo geef je de klok een compleet nieuw uiterlijk. Ook is de frontplaat verkrijgbaar in diverse talen, maar liefst 20.

De Qlocktwo is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het is niet alleen een functionele klok, maar ook een statement van jouw persoonlijke stijl.

Afmetingen:

45 x 45 cm

Artikelnummer291382
QLOCKTWO

QLOCKTWO

Biegert & Funk is een Duits designlabel dat in 2010 is opgericht, het label heeft talloze internationale prijzen gewonnen. Gefascineerd door het aspect tijd, ontwierp het duo Marco Biegert & Andreas Funk de bekende QLOCKTWO klokken. De QLOCKTWO klokken zijn tot op heden het meest succesvolle product van het designlabel.

Biegert & Funk

Biegert & Funk

Biegert en Funk is een Duits designlabel dat is opgericht in 2010. Marco Biegert en Andreas Funk begonnen hun label met het ontwerpen van de wereldberoemde QlockTwo klokken, een klok zonder wijzers. Als tieners had het duo al een klok in gedachte die de tijd weergaf zoals men over tijd spreekt. Zo ontwierpen ze hun droom: de QlockTwo

^