Carl Hansen FH436 Coupé bank

Een ontwerp van meer dan 80 jaar geleden en nog altijd even tijdloos, dat is de Coupé sofa!

  • Een echte blikvanger en een uniek design
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Te plaatsen in diverse ruimtes
  • Voor meer info kunt u vijrblijvend contact opnemen!

€ 8.424,00
Vanaf € 8.424,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen FH436 Coupé bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Frits Henningsen

De Coupé Sofa is een echt meesterwerk en onntworpen door Frits Henningsen in 1936. De bank is zorgvuldig vervaardigd en vol persoonlijkheid. De vormgeving van Henningsen's is zeer uniek en dat maakt dat deze sofa een echte blikvanger is in elke interieur!

De Carl Hansen Coupé sofa bij Berden

Net als alle andere meubelen van het Scandinavische merk Carl Hansen is deze prachtige Coupé bank verkrijgbaar bij Berden. De bank is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De houten poten zijn bovendien uitvoerbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor uw favoriet! Bent u benieuwd welke uitvoeringen er mogelijk zijn, dan kunt uiteraard ook contact met ons opnemen!

Artikelnummer314255
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^