Pilat&Pilat Amarinz bank

De eetbank Amarinz is een sierlijke eetbank met heerlijk zitcomfort.

  • Verschillende afmetingen verkrijgbaar.
  • Leverbaar in eiken, licht iepen of walnoot.
  • Voor de stoffering van de bank zijn er ook meerdere keuzes mogelijk.

€ 0,00
Vanaf € 3.345,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Amarinz bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een sierlijke eetbank met heerlijk zitcomfort. De Eetbank Amarinz van Pilat&Pilat is uiterst geschikt voor in de eetkamer. Door de verschillende afmetingen is het mogelijk om de bank te combineren met ieder soort tafel. De bank is verkrijgbaar in eiken, licht iepen of walnoot. Voor de stoffering van de bank zijn er ook meerdere keuzes mogelijk, in Ohman leer 1416 in de kleuren Nero, Dark Brown en Havanna. Tevens ook te verkrijgen in schapenleer in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en zwart. Voor de stiksels van de eetbank is het mogelijk om zwart, bruin of zandkleur te verkrijgen.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

160 t/m 320 x 59 x 78 cm

Artikelnummer325100
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^