Flexform Doralice bank

De Flexfrom Doralice bank heeft een prachtige eigentijdse flair!

  • Compacte minimalistische bank
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Verkrijgbaar als twee- en driezitsbank

€ 0,00
Vanaf € 3.198,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Doralice bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Antonio Citterio De Doralice bank van Flexform is verkrijgbaar in twee maten: 133 cm en 172 cm breed. Het frame van de bank ik uitgevoerd in hout en metaal, met een polyurethaan vulling. Deze is bedekt met beschermende stoffen bekleding. De voeten van de Doralice zijn van beuken. De bekleding is uit te voeren in afneembaar stof of lederen doek (deze is niet afneembaar).
Artikelnummer273949
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio & Paolo Nava

Antonio Citterio & Paolo Nava

In 1972 richtten Antonio Citterio en Paolo Nava de Citerrio-Nava studio op. Samen ontwierpen ze enkele van de meest iconische meubels binnen het Italiaans design. Enkele voorbeelden zijn de klassieke Diesis collectie voor B&B Italia en de Magister en Doralice collectie voor het Italiaanse designmerk Flexform.

^