de Sede DS-167 bank

Bekijk hier de prachtige DS-167 bank van De Sede!

  • Prachtig Zwiters design
  • Modulair zitsysteem
  • De rug kan 360° om de zitting van de bank draaien

€ 9.570,00
Vanaf € 9.570,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-167 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Sede DS-167 bank, ontworpen door Hugo de Ruiter

De DS-167 van De Sede heeft een prachtige vorm wat het een ware eyecatcher maakt! In iedere ruimte maak je met dit pronkstuk een statement.

Een modulair zitsysteem en beweegbare rugleuning maken de DS-167 tot het unieke pareltje dat het is. De draaifunctie is mogelijk door een hoogwaardige kunststof plaat en bevat dus geen metaal. Verkrijgbaar in zowel stof als leder en in meer dan 2.000 NCS/RAL kleuren. Neem contact met ons op voor de vele andere opties die deze bank bied!

Artikelnummer275684
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^