Auping Original Bed

Het Auping Original bed heeft een minimalistische vormgeving

  • Verkrijgbaar als eenpersoonsbed, twijfelaar en tweepersoonsbed
  • Stel naar wens samen met een van de drie bijpassende hoofdborden
  • Combineer het bed met een elektrisch verstelbare bedbodem

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:
160x200 cm (laag)
Vlakke bedbodems
Exclusief matrassen
Hoofdbord Straight (85 cm)

€ 0,00
Vanaf € 1.855,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Original Bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Original Bed

Het Auping Original bed is de perfecte basis voor iedere slaapkamer. Het bed is prachtig strak vormgegeven en heeft een krachtig frame. Het Auping Original bed is in combinatie met een Auping spiraalbodem en matras precies wat u nodig heeft voor een heerlijke nachtrust. Doordat zowel de bodem als het matras ergonomisch volledig af te stemmen is op jouw lichaam, slaap je op de perfecte basis. Maak jouw Original compleet met een hoofdbord in een stof en kleur van jouw keuze.

Het bed Auping Original zelf samenstellen

Je kunt het bed voorzien van vele stoffen en kleuren en hem helemaal op uw slaapkamer afstemmen. Het bed is verkrijgbaar in een eenpersoons- en tweepersoonsbed in diverse afmetingen. Maak het bed compleet met een Auping hoofdbord, spiraalbodem en matras naar keuze. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer288876
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^