Brokis Flutes hanglamp

De Brokis Flutes hanglampen hebben een bijzonder ontwerp!

  • Verlichting dat geïnspireerd is op de vorm van een fluit
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren
  • Combineer voor een bijzonder beeld

€ 785,00
Vanaf € 785,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Flutes hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Lucie Koldova

Flutes bestaat uit een collectie hanglampen die oorspronkelijk ontworpen waren voor het interieur van een hotel. Het ontwerp was echter zo'n groot succes dat de lamp in de collectie van Brokis is genomen. Zoals de naam al laat weten, doet de vorm van deze prachtige lamp denken aan een fluit.

De collectie van Flutes bestaan uit drie verschillende hanglampen. Bij iedere variant hangt de fluit in een andere hoek, in 0°, 15° en 30°. De lampen zijn uitvoerbaar in de kleuren smoke grey, opaline en orange.

Artikelnummer328279
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^