Flos String Light Sphere hanglamp

De Flos String Light Sphere hanglamp heeft een eenvoudig en rond design

  • Moderne hanglamp
  • Ingebouwde LED-lamp
  • Met een lang snoer van 12 of 22 meter
  • Verkrijgbaar in twee uitvoeringen

€ 690,00
Vanaf € 690,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos String Light Sphere hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Michael Anastassiades, 2014

De Flos String Light Sphere hanglamp heeft unieke en ronde vormgeving. De lamp is ontworpen door Michael Anastassiades in 2014. Hij liet zich voor de String Light inspireren door landschappen, gesierd door elektriciteitskabels. Zowel de manier waarop de kabels masten met elkaar verbinden, als de manier waarop ze het landschap opbreken bracht hem op het idee van de String Light hanglamp. De lamp is verkrijgbaar met een kabel van 12 of 22 meter waarmee u een bijzondere belijning op het plafond kunt creëren. Kortom, met de String Light kunt u uw creativiteit kwijt in uw huis of op kantoor. De aan/uit-knop en dimmer kan bediend worden met een bluetooth, Android of Apple afstandbedieningapplicatie.

De lamp String Light Sphere zelf samenstellen

De lamp is verkrijgbaar met een kabel van 12 of 22 meter. Optioneel kunt u kiezen voor een vloer schakelaar en een rozet voor wand en plafond installatie. Naast de String Light Sphere is er ook de String Light Cone beschikbaar, deze heeft een driehoekige lampenkap. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter)

19 cm

Artikelnummer289920
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^